Door de jarenlange ervaring in de healthcare markt heeft White Spot Consultancy brede kennis van de Nederlandse en Europese markt opgebouwd. Deze kennis wordt gebruikt bij de ontwikkeling en het uitrollen van strategieën en tactieken. Zo helpt White Spot bij de transformatie van het werken vanuit (oude) vertrouwde patronen naar een nieuwe manier van werken.

Er wordt oplossingsgericht gewerkt. Door samen de uitdaging die er voor de opdrachtgever ligt in de kern te leren begrijpen, werken we naar mogelijke oplossingen om nieuwe kansen te creëren. De uitkomst is een gedegen plan om nieuwe afzetkanalen te openen en alternatieve verdienmodellen op te zetten. Hierbij analyseren we ook de organisatiestructuur zodat de medewerkers op een adequate manier worden meegenomen op de weg van de verandering. Samen succesvol naar het einddoel.

Consultancy richt zich niet alleen op de ontwikkeling van de strategie en het overhandigen hiervan. De opdrachtgever kan rekenen op de ondersteuning bij de implementatie. De mate waarin deze ondersteuning gegeven wordt stemmen we samen af op jouw behoefte.

Naast de ontwikkeling en implementatie van strategie biedt White Spot een innovatieve manier van “Business Design” aan. Deze methode biedt een snelle manier van werken wanneer je geconfronteerd wordt met vele onzekerheden bij de ontwikkeling van iets nieuws. Of het nu gaat om een service, een product of het betreden van een nieuwe markt, deze business designmethode helpt je gestructureerd door het (innovatie)proces navigeren.

Business design is niet zomaar een techniek, het is een methode die als nieuw patroon van werken met innovatieprojecten binnen een organisatie opgenomen moet worden. Om de methode binnen je organisatie te gebruiken is het van essentieel belang dat de organisatie op deze methode getraind wordt. Meer informatie over de business designmethode vind je hier.

Nieuwsgierig naar al uitgevoerde opdrachten? Neem hier een kijkje.

Neem contact op

Bekijk gerealiseerde projecten:

Ambitie. Passie. Resultaat.

Wanneer je kiest voor de diensten van White Spot, dan kan je erop rekenen dat de samenwerking ingevuld wordt met de ambitie om jouw verwachtingen te overtreffen, de passie om jouw opdracht met veel energie aan te gaan en samen tot een klinkend resultaat te komen.

Neem contact op
Mark Monteiro - White Spot Consultancy - Consultancy healthcare bedrijven