De diensten die White Spot Consultancy aanbiedt, zijn beschikbaar voor (middel)grote en kleine ondernemingen, de eenmanszaak, en lokaal en internationaal georiënteerde ondernemingen. Coaching is een dienst die gericht is op zowel bedrijven als privépersonen.

De branches waarop White Spot Consultancy zich voornamelijk richt zijn de medische hulpmiddelen, de gezondheidszorg (healthcare), aanbieders van zorg en technologiebedrijven die IoT gebaseerde oplossingen aanbieden voor de healthcare markt.

De activiteiten richten zich echter niet uitsluitend op voornoemde branches. Wanneer je interesse hebt in de diensten van White Spot Consultancy kunnen we samen in een persoonlijk gesprek bepalen of White Spot Consultancy de geschikte partner is voor jouw opdracht.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met mij op.

Neem contact op

Ambitie. Passie. Resultaat.

Wanneer je kiest voor de diensten van White Spot, dan kan je erop rekenen dat de samenwerking ingevuld wordt met de ambitie om jouw verwachtingen te overtreffen, de passie om jouw opdracht met veel energie aan te gaan en samen tot een klinkend resultaat te komen.

Neem contact op
Mark Monteiro - White Spot Consultancy - Consultancy healthcare bedrijven