White Spot Consultancy vindt zijn oorsprong in de marketing term “White Spot”. De betekenis is het vinden van het onbekende (onontgonnen) gebied door er met nieuwsgierigheid te gaan onderzoeken. Met het aanbod van diensten vanuit White Spot Consultancy, mag je er als opdrachtgever vanuit gaan dat de benaderingswijze van de opdracht geen standaardproces is. White Spot Consultancy levert maatwerk via een eigen, unieke menukaart, en is met de vervulling van de opdracht pas tevreden wanneer de opdrachtgever positief verrast is door het resultaat.

Bij White Spot Consultancy kan je rekenen op een hoge dosis motivatie en passie voor het vak. Naast de brede ervaring in Business Development, Innovatie, Sales & Marketing en General Management beschikt White Spot over een breed scala aan tools om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Samenwerken?

Neem contact op over de mogelijkheden.

Neem contact op

Samenwerken?

Neem contact op over de mogelijkheden.

Neem contact op

Ambitie. Passie. Resultaat.

Wanneer je kiest voor de diensten van White Spot, dan kan je erop rekenen dat de samenwerking ingevuld wordt met de ambitie om jouw verwachtingen te overtreffen, de passie om jouw opdracht met veel energie aan te gaan en samen tot een klinkend resultaat te komen.

Neem contact op
Mark Monteiro - White Spot Consultancy - Consultancy healthcare bedrijven