White Spot Consultancy biedt twee coaching varianten: business coaching en personal coaching.

Business coaching

Business coaching richt zich op jou of jouw medewerkers in de werksfeer. Doel van het coachtraject is het komen tot betere prestaties en/of beter functioneren. Individueel en als team.

De redenen om een coachtraject in te gaan zijn legio, maar de vraag zal altijd een specifieke vraag zijn. Deze vraag gaan we samen aan om tot een goed eindresultaat te komen: rust in je hoofd leidt tot rust in je werk en je werkomgeving.

Tijdens het coachtraject word je begeleid in je ontwikkeling en gestimuleerd om je eigen potentie te vergroten en benutten. Als coach faciliteer ik gedurende het gehele traject door gebruik te maken van beproefde technieken om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Personal coaching

Personal coaching richt zich op de mens in de privé omgeving of een specifieke persoonlijke vraag die in meerdere situaties tot ongemak of ongenoegen leidt. Denk bijvoorbeeld aan “geen nee kunnen zeggen” of “je niet gehoord voelen”. Dit soort ervaringen kunnen je dagelijkse leven dermate beïnvloeden dat dit storend werkt en jou als persoon compleet uit balans kunnen brengen. In het coachtraject werken we samen aan de verandering van je eigen gedrag zodat je als persoon sterker staat en jij je balans hervindt.

Mark Monteiro - White Spot Consultancy - Healthcare en IOT oplossingen

Wil je weten of coaching jou kan helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op:

Neem contact op

Bekijk gerealiseerde projecten:

Ambitie. Passie. Resultaat.

Wanneer je kiest voor de diensten van White Spot, dan kan je erop rekenen dat de samenwerking ingevuld wordt met de ambitie om jouw verwachtingen te overtreffen, de passie om jouw opdracht met veel energie aan te gaan en samen tot een klinkend resultaat te komen.

Neem contact op
Mark Monteiro - White Spot Consultancy - Consultancy healthcare bedrijven